Mija här!


BARN & FAMILJ:


2010 började min fotokarriär inom barn/familj & bröllopsfotografering. Företaget hette under många år NellieNova Foto, men går numera under namnet ByMija.


Jag älskar att fånga barns nyfikenhet när de är i sin egen värld. Vi leker Bamsesmyg, sjunger sånger och leker tittut för att locka fram de underbara ögonblicken med just era små älsklingar.


Privat är jag:

En hopplös romantiker fylld av värme, som älskar murriga höstkvällar, levande ljus, färgen blå, solen, havet, inredning -och myser mer än gärna under en varm filt kvällstid, framför en bra serie med en kopp choklad.


Ni hittar mig på Instagram under;

@bymija_fotograf_privatkund


Varmt Välkomna! /Mija  Mija här!


ER BRÖLLOPSFOTOGRAF


“Do it with passion or not at all”


I samma ögonblick som jag tittar igenom sökaren på min kamera, börjar mitt skapande. Det är då jag bestämmer vinklar, avstånd, skärpedjup och känslan jag önskar förmedla i bilderna. I samma ögonblick som jag trycker ner avtryckaren, ser jag ett färdigt resultat framför mig; bilden, känslan med fullständig slutretusch. Jag tar inte bara ett kort – jag skapar varje bild med stor omsorg. Jag vill med varje bild som skapas bevara de känslor ni känner/upplever i just det ögonblicket. Min vision är att ni ska hitta tillbaka till just den känslan varje gång ni ser bilderna i ert hem. Känslan av hans varma hand mot din kind, blickar er emellan, vinden i håret, solens varma strålar, underbara leenden och lyckliga skratt. Perfektion, tidlöst, elegant, professionellt är ord som beskriver mitt arbetssätt och min ambition som person och fotograf.


”It’s all in the details”


Detaljer är den gemensamma nämnaren vid alla mina fotograferingar. De utgör den röda tråd, som binder samman alla delar till den perfekta slutprodukten. Er bröllopsdag, en av de största dagarna i ert liv – men hur speciellt är minnet av den utan alla detaljer? Detaljer ni själva kanske inte alltid lägger märke till. Jag dokumenterar dagens alla höjdpunkter; förberedelser, tidlösa bröllopsporträtt, elegant vigsel, vacker mottagning.